Oudenaarde

Keerpunt Oudenaarde

Keerpunt Oudenaarde#SamenSchoolMaken

Keerpunt Oudenaarde bevindt zich momenteel nog in de voormalige Santensfabriek (maar we zijn steeds op zoek naar een alternatief). We hebben zowel stad als natuur dichtbij. Dit inspireert ons tot avontuurlijke lesactiviteiten en interessante onderzoeksopdrachten. Ons mentorenteam bestaat uit een bont allegaartje kameleons. Onze sterkte als team is onze flexibiliteit en steun aan de leerlingen. 

Hopelijk mogen we jullie verwelkomen bij ons op school!

Mentoren

Kom meer te weten over de mentoren die je zullen begeleiden hier bij ons in Keerpunt Oudenaarde! 

Lies De Vos

groepsmentor

Hallo, Ik ben Lies, mentor levende wiskunde en groepsmentor van 22 schatten van pubers. Van opleiding ben ik logopediste en leerkracht. Mijn passie in het leven is zingen. Dat vinden mijn groepsmentorkinderen minder leuk, maar toch blijf ik ervoor gaan. Ik vertoef graag in de wereld van KSA en Rugby (maar nee, ik ben zelf te oud voor jeugdbeweging en rugby vind ik vooral leuk om naar te kijken). Ik hou absoluut niet van kaarthuisjes bouwen en witloof in de oven. 

Lotte Bauters

groepsmentor

Ik ben Lotte en ben groepsmentor van een zootje ongeregeld, net als mezelf. Ik sta al 12 jaar in het onderwijs en van opleiding ben ik bachelor plastische opvoeding en biologie. Ik hou van schilderen en zou heel graag meer tijd hebben om me te verdiepen in keramiek. Ik voer namelijk graag onbezonnen creatieve ideeën uit. Ik hou absoluut niet van tomatensoep met balletjes maar je kan me steeds blij maken met de chocolade die Talitha niet lust. 

Anneleen Verckens

mentor

Hallo, mijn naam is Anneleen. Duizendpoot en duracellkonijn van Keerpunt Oudenaarde. Ik ben dit jaar geen groepsmentor maar heb genoeg andere zaken zoals: boekenronde, onderzoek, ervaringsweek, burgerschap en ateliers (die ik ook coördineer). Mijn passies in het leven zijn dansen en natuur. Van opleiding ben ik onderwijskundige en werkte ik voordien bij Erasmus hogeschool in Brussel. 

Beau Beck

groepsmentor

Hallo ik ben Beau, het jeugdig geweld binnen het mentorenteam. Naast het ambeteren van mijn seniore mede-mentoren hou ik mij uiteraard ook bezig met het motiveren en onderwijzen van de bende jonge veulens (of kalfjes) op school. Als ik niet drukbezet ben met deze zware taken, dan kan je mij terugvinden als kinesist binnen mijn groepspraktijk in Ronse (Keep On Moving Ronse, Spinstersstraat 117. Altijd welkom voor een afspraak!)
De leerlingen zouden mij waarschijnlijk omschrijven als de grappigste,leukste, en liefste mentor op school, maar dit vraag je best even na bij hen ter bevestiging.

Romain Gasq

groepsmentor

Hej alla!

Je suis le frenchie de la bande keerpuntoise d’Oudenaarde.

Ayant une formation en langues, en histoire et dans l’éducation primaire, je travaille logiquement le français, l’anglais, l’histoire et d’autres choses avec mes élèves. 

Hormis mon activité de mentor, j’ai à coeur l’écologie, je suis passionné de contes et de romans graphiques, et j’adore écouter des morceaux de Paco de Lucia, de Ryo Fukui et du groupe irlandais Kìla.

Elf De Bel

groepsmentor

Mijn naam is Elf. Ik ben mentor Actua, Vrije Tekst, Communicatie en Atelier. In een vorig leven was ik leerkracht zedenleer. Omgaan met kinderen en jongeren was en is altijd al mijn grote passie. Samen op zoek gaan naar talenten en die helpen ontplooien vind ik zeer boeiend. Wanneer ik niet op school ben, kan je me vinden in mijn kleiatelier, moestuin, op een dansvloer, in mijn leeshangmat, in de keuken, op wandel met mijn hond Sadee, in een kringloopwinkel, op een muziekoptreden, een filmzaal, een museum of… in een ander land. 

CLB vestiging Oudenaarde

  • Adres: Eindrieskaai 11 9700 Oudenaarde
  • Telefoonnummer: 055 33 74 70
  • Email: info@clboudenaarde.be

Contacteer ons

Social Media

adres

Galgestraat 157, 9700 Oudenaarde

email (voorkeur)

oudenaarde@keerpuntscholen.be

Telefoon

Tel: 0489 31 28 86