Oudenaarde

In Oudenaarde werken we met een heel actieve groep ouders en mentoren aan de uitbouw van een Keerpuntvestiging in de voormalige kantoorgebouwen van Santens (Galgestraat 157, 9700 Oudenaarde).

voor verdere informatie of om een afspraak te maken voor een intakegesprek en inschrijving: mail naar oudenaarde@keerpuntscholen.be of bel naar  0489 /312 886.

NIEUW: steun onze crowdfundingactie

Omdat Keerpunt pas vanaf februari zijn werkingsmiddelen van de overheid zal krijgen (standaard voor startende scholen), moeten alle vestigingen de eerste periode vanaf september overbruggen met eigen fondsen. In Oudenaarde willen we die bij graag elkaar krijgen door een crowdfundingactie. Alle donaties, groot en klein, zijn heel welkom. Je kan de link naar onze crowdfundingpagina ook delen via facebook, instagram of e-mail.

 

Samen school maken

Mensen die interesse/tijd/zin hebben om mee hun schouders onder dit project te zetten mogen ons altijd contacteren (juridisch, financieel, véél praktische helpende handen, pedagogisch, PR, … er komt véél kijken bij de opstart van een nieuwe school – en het is juist dat wat het zo boeiend maakt)

contact: oudenaarde@keerpuntscholen.be

FB: www.facebook.com/FreinetMiddelbaarOudenaarde