Oudenaarde

Inschrijven

Via deze link kan je laten weten dat je belangstelling hebt om in te schrijven bij Keerpunt Oudenaarde. Dat is echter GEEN officiële inschrijving.

In het kader van de maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus zijn de inschrijvingen in regio’s waar er niet met elektronische aanmelding gewerkt wordt, uitgesteld tot na 3 april.

De inschrijvingen gebeuren op school (Galgestraat 157 – Oudenaarde) en verlopen in volgorde van aankomst. Het betreft een korte formaliteit waarbij de belangrijke gegevens genoteerd worden. Dat kan niet telefonisch of via e-mail. Breng zeker de (kids)ID of roze klever mee om in te schrijven.In de periode nadien wordt individueel een afspraak gemaakt voor een persoonlijk intakegesprek, kennismaking en afwerken van de inschrijving. Er zijn 30 plaatsen beschikbaar in 1A voor het schooljaar 2020-2021.

Samen school maken

Mensen die interesse/tijd/zin hebben om mee hun schouders onder dit project te zetten mogen ons altijd contacteren (juridisch, financieel, véél praktische helpende handen, pedagogisch, PR, … er komt véél bij kijken – en het is juist dat wat het zo boeiend maakt)

contact: oudenaarde@keerpuntscholen.be

FB: www.facebook.com/FreinetMiddelbaarOudenaarde