Brussel - Vorst en Molenbeek

Keerpunt brussel

“It takes a village to raise a child” 

We kijken vanuit een holistische manier naar de jongeren en proberen hen zoveel mogelijk te coachen tot zelfredzame bewust-kritische medemensen. Daarbij zetten we vooral in op de meerwaarde van coöperatie, ervaringsgericht leren met een open blik op de wereld en intrinsieke motivatie. 

Mentoren

Kom meer te weten over de mentoren die je zullen begeleiden hier bij ons in Keerpunt Brussel! 

els

groepsmentor

Hallo mijn naam is Els, ik werk al heel erg lang binnen het onderwijs dus heb ik ervaring in alle verschillende onderwijsniveaus. Ik ben afgestudeerd als leerkracht en pedagoog daarom geef ik mee les binnen de school maar ik ondersteun vooral de andere mentoren. Ik heb sinds het begin van Keerpunt enthousiast meegewerkt aan het opbouwen van de school. Dus ik ben ook lid van het raad van bestuur. In Brussel zijn de meeste mentoren meertalig. Ik spreek zelf Nederlands, Frans, Engels en Wolof. Wolof is een taal die vooral gesproken wordt in West-Afrikaanse landen. Zelf, woon ik in Molenbeek. 

Myriem

mentor

Heeft vooral ervaring in het Maatschappelijk werk en jeugdwerk

Iedereen woont in Brussel

Spreekt: Frans, Arabisch en Engels

Zit vooral in Molenbeek en af en toe Vorst

Geeft: de cursussen die ze geeft zijn in het Frans, planning en reflectie, ateliers, vrije tekst, actua en boekenronde, onderzoek, kring

Heeft heel veel ervaring in het coachen van jongeren in Brussel

derek

groepsmentor

Ik ben Derek, voor mijn studies heb ik interieurdesign gedaan. Maar daarnaast is mijn ervaring binnen het onderwijs ook heel erg breed. Ik heb gewerkt bij het CLB en ook heb ik veel ervaring met jeugdwerking en daklozenwerking. Ik geef les in Vorst en in Molenbeek, maar zelf ben ik afkomstig uit Nederland. In mijn vrije tijd ben ik redelijk sportief en ga ik graag gaan klimmen. Ik spreek beide Nederlands en Engels en ik ben verantwoordelijk voor het geven van levende wiskunde. Andere cursussen die ik geef zijn: Ateliers, onderzoek, kring en cultuur. 

samanta

mentor

Horecamanagement, culturele en historische interesses

Opgegroeid in Limburg en Italië

Klimmen

Ervaring in sportlessen

Geeft: Nederlands, Vrije tekst, Actua en boekenronde, Onderzoek, kring, cultuur

Ateliers

Welzijn (als cursus) 

Geeft les in Vorst en Molenbeek

Spreekt: Nederlands, Italiaans, Spaans, Frans en Engels

akeem

groepsmentor

Spreekt: Engels, Yoruba, Hausa

Heeft veel ervaring als leerkracht basis onderwijs en secundair onderwijs. En ervaring als beleidsondersteuner

Is opgegroeid in Nigeria

Heeft verder talen gestudeerd aan de VUB (vrije universiteit Brussel) 

Geeft vooral les in Vorst en af en toe in Molenbeek

Geeft: Les in het Engels, vrije tekst, actua en boekenronde, communicatie, onderzoek, exploratie, ateliers, kringen en klasraad (doet iedereen) 

Teskt in het engels 

vacature

mentor

We zijn nog op zoek naar iemand om ons team te versterken. 

Contacteer ons (Vorst)

Social Media

adres

De Haveskerckelaan 25 1190 Vorst

email

brussel@keerpuntscholen.be

Telefoon

Tel: 0485 58 85 05

CLB vestiging vorst en molenbeek

  • Adres: Technologiestraat 1 1082 Sint-agantha-Berchem
  • Telefoonnummer: 02 479 25 05
  • Email: info@clbbrussel.be

Contacteer ons (Molenbeek)

Social Media

adres

Delaunoystraat 58-60 bus 23 1080 Molenbeek

email

brussel@keerpuntscholen.be

Telefoon

Tel: 0485 58 85 05