Gent – Oase5O en Warande13

De twee Gentse Keerpuntvestigingen werken op allerlei manieren nauw samen: verschillende mentoren zijn op beide locaties actief, het wekelijkse teamoverleg gebeurt gezamenlijk en het aanbod in de cursussen atelier en burgerschap is hetzelfde voor alle studenten van Keerpunt Gent. Daarnaast leggen de twee locaties wel eigen accenten.

Adres en contact

gent@keerpuntscholen.be

Keerpunt Oase50: Spitaalpoortstraat 50, 9000 Gent

Keerpunt Warande13: Warandestraat 13, 9000 Gent

 

Inschrijven 

Inschrijven voor 2A en 3A: klik hier

Meer informatie over de aanmeldingsprocedure: https://meldjeaansecundair.gent.be/faq

Het inschrijvingsformulier kan je HIER vinden vanaf de hieronder vermelde data.

Steun Keerpunt Gent

Je kan onze Gentse Keerpuntvestigingen steunen door een aandeel in de coöperatieve vennootschap met sociaal oogmerk te kopen die we opgericht hebben om Oase50 en Warande13 materieel  te ondersteunen. Ontdek hoe je dat kan doen in onze korte handleiding voor coöperanten.

Je hoeft geen aandeel in de coöperatieve te kopen om je kind in te schrijven bij Keerpunt Gent (omgekeerd biedt het kopen van een aandeel ook geen garantie op inschrijving): die twee dingen staan helemaal los van elkaar.

Een of meerdere aandelen kopen levert een belastingvoordeel op: je kan 45% van het bestede bedrag aftrekken van je belastingen. Wij bezorgen je dan de nodige papieren om bij je belastingaangifte te voegen.