Gent – Oase5O en Warande13

Inschrijven bij Keerpunt Gent

Er zijn nog enkele plaatsen vrij: ook wie niet aangemeld is, kan dus nog vrij inschrijven bij Keerpunt Gent. mail naar gent@keerpuntscholen.be of bel ons op 0485 73 23 28 om een afspraak te maken.

Steun Keerpunt Gent

Je kan onze Gentse Keerpuntvestigingen steunen door een aandeel in de coöperatieve vennootschap met sociaal oogmerk te kopen die we opgericht hebben om Oase50 en Warande13 materieel  te ondersteunen. Ontdek hoe je dat kan doen in onze korte handleiding voor coöperanten.

Je hoeft geen aandeel in de coöperatieve te kopen om je kind in te schrijven bij Keerpunt Gent (omgekeerd biedt het kopen van een aandeel ook geen garantie op inschrijving): die twee dingen staan helemaal los van elkaar. Maar we hebben wel geld nodig om de periode van zes maanden te overbruggen vooraleer we onze werkingsmiddelen van de overheid krijgen (in februari 2020).

Een of meerdere aandelen kopen levert een belastingvoordeel op: je kan 45% van het bestede bedrag aftrekken van je belastingen. Wij bezorgen je dan de nodige papieren om bij je belastingaangifte te voegen.

Een kijkje in Oase50