Gent – Oase5O en Warande13

Inschrijven bij Keerpunt Gent

De elektronische aanmeldingsperiode voor onze twee Gentse vestigingen, Buurtschool Oase50 en Buurtschool Warande13, is afgelopen. Alle ouders die een ticket kregen om in te schrijven bij Keerpunt Gent hebben van ons een mail gekregen met de uitnodiging om langs te komen voor een intakegesprek en de inschrijving.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij: ook wie niet aangemeld is, kan vanaf nu dus vrij inschrijven bij Keerpunt Gent.

Nieuwe infomomenten

Daarnaast organiseren we een aantal nieuwe infomomenten en een open dag, voor ouders en leerlingen die ons nog niet kennen en nog op zoek zijn naar een school. Inschrijven voor de infomomenten kan via deze link. 

  • dinsdag 28 mei om 20:00 uur (Buurtschool Warande13 – Warandestraat 13, 9000 Gent)
  • woensdag 19 juni om 19:00 uur (Buurtschool Warande13 – Warandestraat 13, 9000 Gent)
  • woensdag 3 juli om 19:00 uur (Buurtschool Oase50 – Spitaalpoortstraat 50, 9000 Gent)

Open dag

Op zaterdag 15 juni zetten we de deuren open in Warande13. Aanmelden is niet nodig: je kan gewoon binnenspringen om het Gentse Keerpuntteam te ontmoeten, de school te verkennen of meer uitleg te vragen over Keerpunt. Je kan je ook ter plaatse inschrijven in onze school.

contact: gent@keerpuntscholen.be

tel.: 0485 732 328

Steun Keerpunt Gent

Je kan onze Gentse Keerpuntvestigingen steunen door een aandeel in de coöperatieve vennootschap met sociaal oogmerk te kopen die we opgericht hebben om Oase50 en Warande13 materieel  te ondersteunen. Ontdek hoe je dat kan doen in onze korte handleiding voor coöperanten.

Je hoeft geen aandeel in de coöperatieve te kopen om je kind in te schrijven bij Keerpunt Gent (omgekeerd biedt het kopen van een aandeel ook geen garantie op inschrijving): die twee dingen staan helemaal los van elkaar. Maar we hebben wel geld nodig om de periode van zes maanden te overbruggen vooraleer we onze werkingsmiddelen van de overheid krijgen (in februari 2020).

Een of meerdere aandelen kopen levert een belastingvoordeel op: je kan 45% van het bestede bedrag aftrekken van je belastingen. Wij bezorgen je dan de nodige papieren om bij je belastingaangifte te voegen.

Een kijkje in Oase50