Inschrijven

Omdat onze vestigingen in verschillende regio’s liggen, verlopen de inschrijvingen overal net een beetje anders. Kijk hier wat je moet doen om in te schrijven in jouw Keerpuntvestiging:

Alken

Laat ons weten via deveranda@keerpuntscholen.be of 0468 32 47 82 dat je graag zou willen inschrijven. Wij nodigen je dan meteen uit voor een intakegesprek en de inschrijving. We richten ook nog infomomenten en ateliers in.

Brussel

Inschrijvingen met voorrang (onder meer voor Nederlandstaligen) in onze vestigingen in Vorst en Molenbeek lopen van 23 april tot 7 mei. Vanaf 10 mei beginnen de vrije inschrijvingen. Ga naar Keerpunt Brussel voor een overzicht van al onze inschrijfmomenten of maak een afspraak via brussel@keerpuntscholen.be of op 0496 71 04 75 (na 17:00 uur).

Gent

De elektronische aanmeldingsperiode voor onze twee Gentse vestigingen, Buurtschool Oase50 en Buurtschool Warande13, is afgelopen. Alle ouders die een ticket kregen voor Keerpunt, werden via mail door ons uitgenodigd voor een intakegesprek en de inschrijving. 

Er zijn nog enkele plaatsen vrij: vanaf nu kan je dus ook vrij inschrijven bij Keerpunt Gent. Mail ons op gent@keerpuntscholen.be of bel naar 0485 732 328 om een afspraak te maken. Wil je eerst meer weten over Keerpunt, dan kan je naar een van onze infomomenten komen.

Geraardsbergen

Laat ons weten via geraardsbergen@keerpuntscholen.be dat je graag wil inschrijven. Wij nodigen je dan meteen uit voor een intakegesprek en de inschrijving. We richten ook nog een aantal infomomenten in.

Oudenaarde

Laat ons weten via deze link, of via oudenaarde@keerpuntscholen.be of 0485 58 85 05 dat je graag wil inschrijven. Wij nodigen je dan meteen uit voor een intakegesprek en de inschrijving.