Inschrijven

Eerst meer weten over Keerpunt? Klik hier voor een overzicht van onze visie.

Omdat onze vestigingen in verschillende regio’s liggen, verlopen de inschrijvingen overal net een beetje anders.  Kijk hier wat je moet doen om in te schrijven in jouw Keerpuntvestiging:

Alken

Laat ons weten via deveranda@keerpuntscholen.be of 0468 32 47 82 dat je graag zou willen inschrijven. Wij nodigen je dan meteen uit voor een intakegesprek en de inschrijving. We richten ook nog infomomenten en ateliers in.

Brussel

Ga naar Keerpunt Brussel voor een overzicht van al onze inschrijfmomenten of maak een afspraak via brussel@keerpuntscholen.be of op 0496 71 04 75 (na 17:00 uur).

Gent

Ook in Gent zijn er nog plaatsen vrij: mail naar gent@keerpuntscholen.be of bel naar 0485 732 328 om een afspraak te maken voor een inschrijving.

Geraardsbergen

Laat ons weten via geraardsbergen@keerpuntscholen.be dat je graag wil inschrijven. Wij nodigen je dan meteen uit voor een intakegesprek en de inschrijving.

Oudenaarde

Laat ons weten via deze link, of via oudenaarde@keerpuntscholen.be of 0485 58 85 05 dat je graag wil inschrijven. Wij nodigen je dan meteen uit voor een intakegesprek en de inschrijving.